بادام زمینی ایران به دلیل ترکیب غنی، تأثیر مثبتی بر سلامت بسیاری از اندام ها و سیستم های انسان دارد.
به فعال کردن سیستم دفاعی بدن کمک می کند، به مقاومت در برابر عفونت های ویروسی و باکتریایی کمک می کند.
بادام زمینیکیفیت حافظه را بهبود می بخشد، به تمرکز طولانی مدت کمک می کند.
در مبارزه با موقعیت های استرس زا و تنش های عصبی شرکت می کند. بادام زمینی به دفع سموم از بدن کمک می کند.
بادام زمینی در طول دوره بارداری، از احتمال آسیب شناسی های مادرزادی جلوگیری می کند.
خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. از بدن انسان در برابر سکته های احتمالی محافظت می کند.
از تشکیل سنگ در کیسه صفرا جلوگیری می کند و سطح کلسترول را کاهش می دهد. خوردن بادام زمینی در غذا در برخی موارد می تواند اثرات نامطلوبی بر بدن داشته باشد.
بادام زمینی می تواند آلرژی غذایی را تحریک کند، ظاهر عدم تحمل فردی ممکن است. خوردن آن به صورت خام می تواند سیستم گوارشی را مختل کند.
مصرف بیش از حد بادام زمینی برای افرادی که از نقرس، آرتریت و سایر بیماری های مفصلی رنج می برند توصیه نمی شود.
ظهور علائم ناخواسته از دستگاه گوارش می تواند ناشی از تشکیل کپک روی بادام زمینی باشد. این به دلیل نگهداری نامناسب محصول رخ می دهد.
بادام زمینی مانند سایر حبوبات حاوی اسید فیتیک است. در جذب آهن و روی اختلال ایجاد می کند.
دادن بادام زمینی را به کودکان کوچک زیر پنج سال توصیه نمی کند.
شایان ذکر است که خوردن بادام زمینی بو داده از بادام زمینی خام بی خطرتر است.
واقعیت این است که سطح آن می تواند با میکروارگانیسم های بیماری زا که برای سلامتی انسان خطرناک هستند آلوده شود. در طی عملیات حرارتی می توانید از شر آنها خلاص شوید.