وقتی از محصولاتی که می شناسیم استفاده می کنیم، به ندرت به فواید یا مضرات آنها فکر می کنیم. اما اخیراً، مردم شروع به فکر کردن در مورد فوایدی که به ارمغان می آورند، خوردن غذاهای مختلف شده اند.
به عنوان مثال، سس تک نفره مهرام رایج ترین محصولی است که دائماً روی میز ما وجود دارد و به مقدار غیرقابل تصوری جذب غذاهای مختلف می شود.
اما این واقعیت که فرد از آن استفاده می کند اغلب تأثیر قابل توجهی بر عملکرد بدن دارد. بنابراین، جالب است بدانید سس مایونز چه ترکیب شیمیایی دارد، با چه چیزی خورده می شود، چه خواص مفیدی دارد و چگونه در خانه سس مایونز درست کنیم.
مطمئناً بسیاری علاقه مند بودند بدانند چه موادی در سس مایونز مورد علاقه ما وجود دارد. به عنوان یک قاعده، اجزای اصلی آن خردل، زرده تخم مرغ، سرکه، اسید سیتریک، روغن نباتی است.
چه خوب است که از مخلوط کردن همه این محصولات، سس مرغوبی به دست آید که برای بسیاری از غذاها مناسب است.
سس مایونز حاوی چربی هایی است که حاوی مقدار زیادی ویتامین است و به جوانسازی پوست کمک می کند. بسیاری از سس مایونزهای مدرن شامل چربی های ترانس گیاهی اصلاح شده هستند.
مولکول های آن در طبیعت وجود ندارند، زیرا بدن ما برای جذب آن سازگار نیست. این محصول محصول اصلاح شیمیایی روغن های گیاهی است.
آنزیمهایی که بدن تولید میکند نمیتوانند مولکولهای چربی ترانس را تجزیه کنند، اما به خوبی در کبد، دیواره عروق، پانکراس و در میان افرادی که به سس مایونز علاقهمند هستند، تجمع مییابند.
این چربی ها در سس مایونز هستند. با استفاده مکرر از تعداد زیادی از این چربی ها، چاقی، تصلب شرایین، بیماری های متابولیک و بیماری عروق کرونر قلب می تواند ایجاد شود. ترکیب سس مایونز بسیار پیچیده است. این شامل بسیاری از مواد مختلف است.