لوبیا چیتی مرغوب یک حبوبات مقرون به صرفه و در عین حال مغذی است. لوبیا چیتی متعلق به خانواده همه کاره حبوبات است که می توانید آنها را به اشکال مختلف مانند سوپ، خورش و غذاهای برنجی میل کنید.
آنها در غذاهای مکزیکی بسیار محبوب هستند، زیرا منبع غنی از پروتئین گیاهی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند. بنابراین آنها افزودنی آسان و هوشمندانه به رژیم غذایی شما هستند.
در این مقاله با فواید سلامتی لوبیا چیتی برای بدن از جمله دریافت پروتئین بیشتر و کاهش خطر بیماری قلبی آشنا می شویم.
لوبیا چیتی چیست؟
لوبیا چیتی حبوباتی هستند که دارای رنگ قرمز یا بژ و رایحه خاکی منحصر به فرد با طعمی مغزی می باشند و می توان آن را به تنهایی یا له شده استفاده کرد و بسیار پرطرفدار است.
لوبیا چیتی تقریباً به 90 تا 150 روز زمان نیاز دارد تا کاملاً خشک شود و می توانید آن را مانند مصرف کنید. لوبیا سبز.
لوبیا چیتی بیش از 5000 سال است که کشت می شود و در بسیاری از دستور العمل های آشپزخانه مانند چیلی گنجانده شده است.
این حبوبات پرمصرف ترین حبوبات در آمریکای شمالی است و اگرچه در پنج نوع موجود است، اما از نظر ارزش غذایی و ظاهر مشابه است.
1. سرشار از ارزش غذایی:
USDA بیان می کند که 1 فنجان (172 گرم) لوبیا چیتی، بدون نمک یا چربی پخته شده، ارزش غذایی بالایی دارد:
کالری 245 کالری.
چربی: 1 گرم
کربوهیدرات: 45 گرم.
فیبر: 15 گرم
شکر: 0 گرم.
پروتئین: 15 گرم پروتئین.
کربوهیدرات ها: لوبیا چیتی سرشار از کربوهیدرات های سالم و پیچیده است. تقریباً 30 گرم کربوهیدرات به شکل نشاسته در یک وعده لوبیا چیتی وجود دارد. و هنگام خوردن کربوهیدرات ها به شکل نشاسته، انرژی لازم را برای بدن تامین می کند.
همچنین منبع خوبی از فیبر است که به تثبیت قند خون، افزایش سیری و بهبود سلامت گوارش کمک می کند.
چربی ها: لوبیا چیتی فقط ۱ گرم چربی دارد که آن را به یک غذای کم چرب تبدیل می کند. اگرچه متخصصان در مورد استفاده از غذاهای فرآوری شده و کم چرب برای کاهش وزن هشدار می دهند، لوبیا چیتی به طور طبیعی تغذیه خوبی با درصد کمی چربی دارد.