فواید عسل به هیچ وجه جدید نیست. از زمان های قدیم، فرهنگ هایی مانند مصری ها آن را در متنوع ترین فعالیت های بهداشتی گنجانده اند.
استفاده از عسل چند گیاه اعلا به عنوان یک آنتی بیوتیک یا به عنوان غذای دارویی در چندین کشور به قدری رواج یافته که حتی به روزگار ما نیز رسیده است. ناگفته نماند که فوق العاده خوشمزه است.
ما موافقیم که اجزای عسل آن را هم خوشمزه و هم سالم میکند: مثل امتحان کردن یک آب نبات مملو از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی است، بدون اینکه نگران ضرری مانند زمانی که شکر تصفیهشده سنتی میخوریم باشیم.
نه تنها علاقه مندان به غذای گیاهی آن را ستایش می کنند، بلکه یافته های بیشتری وجود دارد که فضیلت عسل را نشان می دهد.
1. حاوی بسیاری از مواد مغذی سالم است. عسل چند گیاه هدیه ای از زنبورهای عسل چند گیاه است که مانند بسیاری از ما که می شناسیم، طعمی زیبا و توخالی ندارد.
زنبورها بهترین گل ها را برای آنها ذخیره می کنند: مهمترین قندها، اسیدهای آمینه و مواد معدنی گیاهان در شهد متمرکز شده اند. هنگامی که زنبورها در کندو دوباره برگشتند، شهد فرآیندی را طی می کند که آن را بهبود می بخشد.
این باید چنین باشد، زیرا ذخیره انرژی و مواد مغذی زنبورها در مواقع سخت به آن بستگی دارد.
از نظر تغذیه، نتیجه این فرآیند شگفت انگیز است. یک قاشق غذاخوری عسل چند گیاه (21 گرم) می تواند حاوی موارد زیر باشد:
64 کالری
17 گرم شکر شامل فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز.
عملاً فاقد فیبر، چربی یا پروتئین است.
ویتامین ها و مواد معدنی در مقادیر کم.
آنتی اکسیدان ها
عسل چند گیاه یک غذای بسیار مقوی است. سرشار از آنتی اکسیدان است.
یک واقعیت: عسل تیره بهتر است. این به این دلیل است که مقدار بیشتری از عناصر آنتی اکسیدانی را متمرکز می کند. از جمله آنها عبارتند از:
فلاونوئیدها
فنل ها
آنزیم ها
اسیدهای آلی مشابه