زنی با لوبیا چیتی مرغوب حلوا گردویی درست می کند

لوبیا چیتی مرغوب یک حبوبات مقرون به صرفه و در عین حال مغذی است. لوبیا چیتی متعلق به خانواده همه کاره حبوبات است که می توانید آنها را به اشکال مختلف مانند سوپ، خورش و غذاهای برنجی میل کنید.

آنها در غذاهای مکزیکی بسیار محبوب هستند، زیرا منبع غنی از پروتئین گیاهی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند. بنابراین آنها افزودنی آسان و هوشمندانه به رژیم غذایی شما هستند.

در این مقاله با فواید سلامتی لوبیا چیتی برای بدن از جمله دریافت پروتئین بیشتر و کاهش خطر بیماری قلبی آشنا می شویم.

لوبیا چیتی چیست؟
لوبیا چیتی حبوباتی هستند که دارای رنگ قرمز یا بژ و رایحه خاکی منحصر به فرد با طعمی مغزی می باشند و می توان آن را به تنهایی یا له شده استفاده کرد و بسیار پرطرفدار است.

لوبیا چیتی تقریباً به 90 تا 150 روز زمان نیاز دارد تا کاملاً خشک شود و می توانید آن را مانند مصرف کنید. لوبیا سبز.

لوبیا چیتی مرغوب

لوبیا چیتی بیش از 5000 سال است که کشت می شود و در بسیاری از دستور العمل های آشپزخانه مانند چیلی گنجانده شده است.

این حبوبات پرمصرف ترین حبوبات در آمریکای شمالی است و اگرچه در پنج نوع موجود است، اما از نظر ارزش غذایی و ظاهر مشابه است.

1. سرشار از ارزش غذایی:

USDA بیان می کند که 1 فنجان (172 گرم) لوبیا چیتی، بدون نمک یا چربی پخته شده، ارزش غذایی بالایی دارد:

کالری 245 کالری.
چربی: 1 گرم
کربوهیدرات: 45 گرم.
فیبر: 15 گرم
شکر: 0 گرم.
پروتئین: 15 گرم پروتئین.
کربوهیدرات ها: لوبیا چیتی سرشار از کربوهیدرات های سالم و پیچیده است. تقریباً 30 گرم کربوهیدرات به شکل نشاسته در یک وعده لوبیا چیتی وجود دارد. و هنگام خوردن کربوهیدرات ها به شکل نشاسته، انرژی لازم را برای بدن تامین می کند.

همچنین منبع خوبی از فیبر است که به تثبیت قند خون، افزایش سیری و بهبود سلامت گوارش کمک می کند.

چربی ها: لوبیا چیتی فقط ۱ گرم چربی دارد که آن را به یک غذای کم چرب تبدیل می کند. اگرچه متخصصان در مورد استفاده از غذاهای فرآوری شده و کم چرب برای کاهش وزن هشدار می دهند، لوبیا چیتی به طور طبیعی تغذیه خوبی با درصد کمی چربی دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.