در سال 1923، شرکت Mars نوار راه شیری را با قرار دادن نوقا در داخل یک تخته شکلات توسعه داد. در همان سال، کارمند سابق هرشی H.B. ریس فنجان های کره بادام زمینی ریس را معرفی کرد که بعداً بخشی از برند هرشی شد.
با گذشت سالها، شکلات پذیرایی شونیز تولیدکنندگان کوچک و بزرگ به طور فزایندهای نوآورانه شدهاند.
تولید شکلات توسط تغییرات آب و هوایی تهدید می شود (در برگه جدید باز می شود).
بر اساس گزارش سال 2016 توسط اداره ملی اقیانوسی و جوی (باز شده در برگه جدید) (NOAA)، کشورهای تولید کننده اولیه کاکائو مانند ساحل عاج، غنا و اندونزی افزایش 2.1 درجه سانتیگراد (3.7 درجه فارنهایت) را تجربه خواهند کرد.
در دما تا سال 2050. بارندگی همراه با دما افزایش نخواهد یافت و باعث کاهش سطح رطوبت می شود. در نتیجه، زمین های قابل دوام برای تولید کاکائو به طور قابل توجهی کوچک می شود.
بر اساس گزارش پانل بین دولتی تغییرات آب و هوایی 2014: تأثیرات، سازگاری و آسیب پذیری (در برگه جدید باز می شود)، 89.5 درصد از 294 مکان تولید شکلات مورد مطالعه تا سال 2050 کمتر مناسب خواهند شد.
کشاورزان و دانشمندان در حال کار بر روی توسعه استراتژی هایی برای حفظ تولید شکلات هستند. به گفته NOAA، برخی از کشاورزان برای افزایش سایه و کاهش از دست دادن رطوبت، درختان بلندتری را در کنار درختان کاکائو می کارند.
مزارع کاکائو همچنین ممکن است به ارتفاعات بالاتر با دمای خنک تر و بارندگی بیشتر حرکت کنند.
دانشمندان ژنتیک در حال اتخاذ رویکرد دیگری هستند. یک بیانیه مطبوعاتی ژانویه 2018 از مؤسسه Innovative Genomics (در برگه جدید باز می شود) از پروژه ای برای توسعه کاکائو مقاوم به بیماری خبر داد.
متراکم کردن مزارع کاکائو به دلیل تغییرات آب و هوایی می تواند گسترش بیماری را افزایش دهد. این پروژه از فناوری ویرایش DNA CRISPR (در برگه جدید باز می شود) برای تولید دانه کاکائوی دلپذیرتر استفاده می کند.
تولید شکلات نیز می تواند به محیط زیست آسیب برساند. کشاورزان اغلب جنگل ها را پاکسازی می کنند تا جایی برای مزارع کاکائو ایجاد کنند.